x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator INCREDIBIL. Cel mai căutat traficant de cocaină din Timişoara, prins în urma unui gest stupid

INCREDIBIL. Cel mai căutat traficant de cocaină din Timişoara, prins în urma unui gest stupid

22 Mar 2013   •   16:10
INCREDIBIL. Cel mai căutat traficant de cocaină din Timişoara, prins în urma unui gest stupid

Poliţiştii au reuşit să-l captureze pe cel mai căutat traficant de cocaină din Timişoara, care era căutat de 11 ani pentru a fi încarcerat după ce judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie l-au condamnat la 12 ani de închisoare - scrie Pressalert.

Bochici a fost descoperit, joi seară, în Deva, după ce poliţiştii au fost chemaţi la magazinul Real.
Vezi INCREDIBILUL mod în care s-a dat de gol

În 6 iunie 2002, după o amplă operaţiune a ofiţerilor din cadrul Centrului Zonal de Combatere a Crimei Organizate si Antidrog Timisoara au fost capturare 2,03 kg de cocaină. Patru traficanţi au fost arestaţi – liderul grupării, Alexa Claudiu, cetăţean român cu domiciliul în Canada, Gage Olimpiu, Bot Walter şi Mladenovici Dumitru. Bachici Miodrag, zis Mile Sârbul, în locuinţa căruia s-a perfectat tranzacţia, a reuşit să fugă cu puţin timp înainte de intervenţia poliţiştilor, abandonându-şi maşina în mijlocul drumului şi dispărând fără urmă. A fost dat în urmărire internaţională şi căutat peste tot în lume, dar fără succes, până joi seară.

×