x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Traficul pe DN 7, blocat: Accident soldat cu un mort şi cel puţin un rănit

Traficul pe DN 7, blocat: Accident soldat cu un mort şi cel puţin un rănit

18 Oct 2011   •   07:21

Traficul rutier pe DN 7, la intrarea in municipiul Arad, este blocat, in aceasta dimineata, in urma unui accident in care au fost implicate doua autoturisme si o autoutilitara. O persoana a murit si cel putin una este ranita grav, in urma coliziunii.

Un autoturism Audi, in care se aflau trei politisti de frontiera de la Nadlac, care iesisera din tura, a ajuns pe contransens, unde s-a lovit de o furgoneta, care s-a rasturnat pe sosea, lovind un al doilea autoturism care s-a rasturnat in afara partii carosabile.

Politistii au ajuns la fata locului si au constatat ca o persoana a murit si cel putin una este ranita grav, fiind incarcerata.

Barbatul care a decedat se afla in masina Logan. La fata locului s-au deplasat atat politisti, cat si politisti de frontiera, precum si mai multe ambulante.

"Se fac cercetari cu privire la imprejurarile in care a avut loc coliziunea. Traficul in zona este blocat pe ambele sensuri de circulatie", a precizat Camelia Tuduce, purtatorul de cuvant al Politiei Arad, citat de Mediafax.

Pana in prezent nu se cunosc imprejurarile in care a avut loc accidentul.

×