x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Durere şi păreri de rău. Localnicii au ridicat o cruce, în memoria victimelor, pe locul tragediei aviatice de lângă Cluj (FOTO)

Durere şi păreri de rău. Localnicii au ridicat o cruce, în memoria victimelor, pe locul tragediei aviatice de lângă Cluj (FOTO)

21 Ian 2014   •   20:37
Durere şi păreri de rău. Localnicii au ridicat o cruce, în memoria victimelor, pe locul tragediei aviatice de lângă Cluj (FOTO)

Preotul comunei Horea, Sorin Trif , alături de secretarul primăriei, Corneliu Olar şi câţiva localnici, au sfinţit o cruce, la doar câţiva metri de locul în care a căzut avionul pilotat de Adrian Iovan, în memoria celor doi decedaţi, scrie ziarulunirea.ro

“La cererea localnicilor, am sfinţit o cruce în memoria celor doi adormiţi, Adrian şi Aurelia. Durere şi păreri de rău…asta simţim. Am ţinut o scurtă slujbă şi o rugăciune pentru sfinţirea troiţei ce se aşează la mormânt“, a spus preotul.

La bordul avionului prăbuşit luni după-amiază, în Munţii Apuseni, se aflau patru medici, o studentă la medicină şi doi membri ai echipajului de zbor - pilotul Adrian Iovan şi copilotul Răzvan Petrescu. Adrian Iovan şi studenta la medicină au decedat.

Click pentru galeria foto cu gestul creştinesc al bravilor localnici din Horea.

×