x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Tragedie în Craiova: Un student a murit după ce a căzut de la etajul 6 al căminului în care locuia

Tragedie în Craiova: Un student a murit după ce a căzut de la etajul 6 al căminului în care locuia

24 Oct 2012   •   10:54
Tragedie în Craiova: Un student a murit după ce a căzut de la etajul 6 al căminului în care locuia

Un student în vârstă de 23 de ani a murit, în această dimineaţă, după ce a căzut de la etajul şase al căminului în care locuia, anunţă bzi.ro. Deocamdată nu se ştie dacă este vorba de sinucidere.

Tânărul a fost transportat la Spitalul de Urgenţă din Craiova, cu leziuni la nivelul membrelor inferioare şi superioare, după ce a căzut de la etajul şase al unui camin din cartierul Lapus-Argeş, din Craiova.

Două ambulanţe SMURD au fost solicitate, în jurul orei 07:30, la Caminul nr. 10. Medicii i-au acordat tânarului primul ajutor la faţa locului după care l-au transportat la spital, unde a fost constatat decesul.

"Medicii care au ajuns la faţa locul au constatat că băiatul era politraumatizat. Avea un complex traumatic extrem de grav. În jurul orei 10.00 a fost confirmat decesul. Deocamdată nu a fost confirmat faptul că a fost tentativă de suicid", a declarat Luciana Rotaru, coordonator SMURD.




×