x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Tragedie în Săptămâna Mare! Un cunoscut medic a murit după ce i-a cedat inima

Tragedie în Săptămâna Mare! Un cunoscut medic a murit după ce i-a cedat inima

29 Apr 2021   •   15:22
Tragedie în Săptămâna Mare! Un cunoscut medic a murit după ce i-a cedat inima
Sursa foto: Pixabay.com

Dr. Șerban Ion Alexandru de la Spitalul Județean de Urgență Pitești (SJUP) a murit în Săptămâna Mare. Anunțul a fost făcut de colegii de la Spitalul Județean de Urgență Pitești.

 

„Medicul Șerban Ion Alexandru a urcat la Cer, în Săptămâna Mare!

Cu profund regret anunțăm trecerea în neființă a medicului Șerban Ion Alexandru, specialist în Medicina Muncii, în cadrul Spitalului Județean de Urgență Pitești (SJUP).

S-a născut la Câmpulung, pe 18.05.1962. I-a călcat pe urme tatălui său, urmând cursurile Universității de Medicină și Farmacie Carol Davila- București, obținând nota 10 la examenul de diplomă. În perioada 1986-1989 a fost medic stagiar în cadrul SJUP. Ulterior, a fost medic generalist în localitățile Măicănești, Mozăceni, Bradu, după care a activat ca medic secundar Medicina Muncii, în Capitală. În anul 1994 s-a reîntors la SJUP, în calitate de medic primar în specialitatea Medicina Muncii.

Din toamna anului trecut, ca urmare a unor grave probleme familiale, medicul se afla în concediu fără plată. În Săptămâna Mare, inima i-a cedat, în urmă rămânând un copil și un tată pe vecie îndoliați.

A fost OM, coleg de excepție și un adevărat profesionist. Conducerea SJUP transmite sincere condoleanțe familiei greu încercate.

Dumnezeu să vă odihnească în pace, domnule doctor!

Purtător de cuvânt,

Ref. sp. Cazacu Cristina”

×
Subiecte în articol: Șerban Ion Alexandru