x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator UPDATE-TRAGEDIE la Clinceni! Femeia rănită a murit la spital; 2 morți și 1 rănit

UPDATE-TRAGEDIE la Clinceni! Femeia rănită a murit la spital; 2 morți și 1 rănit

18 Oct 2015   •   10:08
UPDATE-TRAGEDIE la Clinceni! Femeia rănită a murit la spital; 2 morți și 1 rănit
Sursa foto: antena3.ro
UPDATE - Din nefericire, tânăra rănită a murit, din cauza rănilor suferite. Medicii de la Spitalul Universitar nu au mai putut face nimic pentru a o salva, iar decesul a survenit în jurul orei 15.00.

 Procurorii au demarat o anchetă după accidentul produs dimineaţă pe aerodromul Clinceni, când doi paraşutişti și o pasageră în tandem s-au agăţat în aer, în timpul unui salt.

Știrea inițială - Un accident în care au fost implicaţi trei paraşutişti a avut loc duminică pe Aerodromul Clinceni, informează oficiali ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti.

Paraşutele celor trei persoane implicate în accidentul care a avut loc, duminică, pe Aerodromul Clinceni s-au încurcat în aer, a precizat pentru AGERPRES şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă din Ministerul Afacerilor Interne, dr. Raed Arafat, acesta fiind motivul pentru care s-au prăbuşit de la înălţime.

Unul dintre paraşutişti, un bărbat în vârstă de 40 de ani, a fost declarat decedat în urma unui stop cardiorespirator.

Un altul, în vârstă de aproximativ 30 de ani, este intubat şi va fi transportat de urgenţă la spital.

A treia persoană rănită este o femeie, tot paraşutist, căreia i se acordă ajutor medical şi este în stare conştientă, urmând să fie transportată la spital.

"Până acum informaţiile pe care le avem sunt despre trei paraşutişti care au căzut. Am înţeles că s-au încurcat paraşutele în timpul saltului. (...) Nu am avut astfel de situaţii (...), aşa cum e asta nu am avut", a declarat dr. Raed Arafat.

"Unul a fost găsit în stop cardiac, s-a încercat resuscitarea lui, dar fără reuşită. Ceilalţi doi se află în stare gravă, unul în stare critică, chiar am înţeles în stop cardiac şi el şi este sub manevră de resuscitare la acest moment. Aşteptăm ca echipele care sunt la faţa locului să-i transfere la spital. Au fost trimise imediat un elicopter SMURD, de la SMURD Bucureşti, şi echipe terestre la faţa locului", a spus dr. Raed Arafat.

Sursa: Agerpres

×
Subiecte în articol: clinceni