x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Tragedie la Olimp; un bărbat a dispărut în valurile mării, după ce şi-a salvat cei doi copii de la înec

Tragedie la Olimp; un bărbat a dispărut în valurile mării, după ce şi-a salvat cei doi copii de la înec

31 Aug 2019   •   19:42
Tragedie la Olimp; un bărbat a dispărut în valurile mării, după ce şi-a salvat cei doi copii de la înec

Agenţia Română de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare (ARSVOM) a iniţiat sâmbătă după-amiază o operaţiune de salvare pe mare, în zona costieră a plajei din staţiunea Olimp, fiind căutat un bărbat despre care martorii spun că nu a mai ieşit la mal după ce şi-a salvat cei doi copii de la înec, informează ISU Dobrogea.

Conform sursei citate, pe o plajă din staţiunea Olimp, au intervenit sâmbătă, în jurul orei 17,30, echipajele a două ambulanţe SMURD, după ce salvatorii au fost anunţaţi în legătură cu un caz de înec.

''Două persoane au fost scoase din mare conştiente, colaborante, fiind vorba despre doi copii care au fost salvaţi de la înec de tatăl lor. Acesta a intrat după ei ca să-i ajute, dar el nu a mai reuşit să iasă la mal. Marea este foarte agitată şi valurile sunt foarte mari, iar bărbatul dispărut este căutat, în momentul de faţă, de o ambarcaţiune a ARSVOM'', informează purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea, Anca Chiriţă.

Pe litoral, de două zile, marea este agitată cu valuri mari şi curenţi puternici la ţărm. În cursul zilei de vineri au fost înregistrate şase cazuri de deces prin înec, pe plajele din Mamaia, Eforie şi Olimp.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: olimp inec