x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Traian Băsescu a găsit vinovatul pentru condamnarea fratelui său și pune presiune pe magistraţii care judecă recursul

Traian Băsescu a găsit vinovatul pentru condamnarea fratelui său și pune presiune pe magistraţii care judecă recursul

09 Ian 2016   •   11:50
Traian Băsescu a găsit vinovatul pentru condamnarea fratelui său și pune presiune pe magistraţii care judecă recursul
Sursa foto: Foto: Facebook/Traian Basescu
 
 
Mircea Băsescu a fost condamnat, ieri, la 4 ani de închisoare pentru trafic de influenţă. Decizia nu este însă definitivă. Membrii familiei Anghel au primit şi ei pedepse între 4 ani şi jumătate şi 13 ani, pentru că şi-au cerut banii înapoi.

Deşi procurorii au cerut o pedeapsă de 7 ani pentru Mircea Băsescu, magistraţii au considerat suficient ca fratele fostului preşedinte să stea 4 ani în închisoare.
 
Nemulţumit de sentinţă, Mircea Băsescu face recurs. Mai mult, avocatul său spune că nu ştie pe ce se bazează decizia instanţei. De cealaltă parte, avocatul familiei Bercea, Pavel Abraham, este convins că procurorii vor face recurs la această condamnare.

Traian Băsescu spune că doar Antena 3 este de vină pentru condamnarea fratelui său. Mai mult, într-o postare pe Facebook, fostul preşedinte pune presiune pe magistraţii care judecă recursul.

"Fratele meu, Mircea Băsescu, a primit în primă instanţă o pedeapsă grea, la 4 ani de închisoare cu executare. Cu siguranţă, nu voi comenta decizia instanţei. Sunt însă convins că, la Curtea de Apel, într-un complet de doi judecători, probele aflate la dosar vor putea fi analizate şi interpretate corect, dîndu-se şansa unei decizii în deplină concordanţă cu adevărul. PS - Sunt convins că ÎNSCENAREA lansată public de Antena 3 nu va rezista şi la Curtea de Apel. În filmuleţ, fratele meu vorbea despre banii care AU AJUNS la el spre a fi daţi păgubiţilor din parte celui care i-a luat de la păgubiţi şi nu despre banii pe care I-A PRIMIT el pentru a face un presupus trafic de influenţă", a scris Traian Băsescu, pe pagina sa de Facebook.

Mai multe detalii, pe antena3.ro

×
Subiecte în articol: traian basescu mircea basescu