x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Traian Băsescu, COMPLEXAT de o singură persoană pe Facebook. Pe cine este gelos preşedintele

Traian Băsescu, COMPLEXAT de o singură persoană pe Facebook. Pe cine este gelos preşedintele

07 Iun 2013   •   09:56
Traian Băsescu, COMPLEXAT de o singură persoană pe Facebook. Pe cine este gelos preşedintele

Traian Băsescu s-a întâlnit ieri cu prietenii de pe Facebook. Preşedintele le-a mărturisit că mai postează comentarii atunci când se enervează, dar nu a vrut să dezvăluie pseudonimul. Şeful statului le-a mai spus că este complexat de cântăreaţa Inna, pentru că este foarte activă pe contul de socializare.

"Ceea ce aţi observat probabil şi voi este că cele mai de succes momente sunt alea cu nevastă-mea", a spus preşedintele.

Întrebat dacă postează şi fotografii cu pisici, Traian Băsescu a replicat: "Da, păi...tot o pisicuţă", referindu-se la soţia sa, completând, mai apoi "Ca şi fetele, tot nişte pisicuţe acolo".

Preşedintele a explicat şi că nu are succesul unei vedete autohtone: "Mă uitam...Inna e cea mai activă pe Facebook. Inna mă întrece sigur, nu am aceleaşi valenţe ca Inna, plus voce...", a mai glumit Băsescu.

Sunt împotriva oricărei reglementări a mediului virtual şi adept al unei prese absolut libere

"Sunt adeptul unei prese absolut libere, de-asta nu am fost niciodată în favoarea reglementării presei, se va autoreglementa ea", a spus preşedintele, care a precizat că internetul este cel care oferă libertatea exprimării şi în care informaţia nu este cenzurată.

"În momentul de faţă ce oferă media românească este ceea ce consumă publicul românesc, bine sau rău, asta e. Acelaşi lucru îl cred despre internet. El trebuie să fie liber. (...) Mass-media este mult mai pervertită, ea este foarte dependentă de patroni. În 2009, vă rog să vă aduceţi aminte că erau toate trusturile împotriva mea. Singura zonă în care m-am putut exprima a fost mediul virtual. Trebuie să recunosc că a fost o singură televiziune care m-a primit în campanie şi acea televiziune a fost OTV. În afară de OTV, eram blocat pe toate trusturile private şi am avut alocată o singură emisiune la TVR. Pentru mine, în 2009, mediul virtual a fost singura posibilitate de comunicare. Ea este şi crudă, pentru că în mediul virtual informaţia nu trece printr-o cititoare de prompter sau printr-un analist, mai mult sau mai puţin binevoitor", a menţionat preşedintele.

El a precizat că este împotriva reglementării mediului virtual pentru că este "singurul în care eşti ca şi dezbrăcat, cum vorbeşti, aşa se duce mesajul, cum ai feedback-ul, ăla e feedback-ul".

"Cred că mediul virtual trebuie lăsat nereglementat pentru că şi aici este o categorie de consumatori. A reglementa mediul virtual, fie el şi împotriva abordărilor să spunem nepoliticoase, vulgare, este o treabă, eventual, a moderatorului site-ului, dacă există un astfel de moderator, dacă nu, mesajul trebuie să meargă aşa cum e. Sunt împotriva oricărei reglementări a mediului virtual", a conchis Băsescu.



×