x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Traian Băsescu, în vizită în Covasna şi Harghita

Traian Băsescu, în vizită în Covasna şi Harghita

de Mediafax    |    17 Aug 2012   •   11:02
Traian Băsescu, în vizită în Covasna şi Harghita

Presedintele suspendat Traian Basescu a vizitat, vineri, impreuna ca sotia sa, rezervatia naturala Lacul Sfanta Ana, din judetul Harghita.

Kerezsi Laszlo, custodele rezervatiei naturale Lacul Sfanta Ana -Tinovul Mohos, a declarat ca a aflat de vizita presedintelui suspendat Traian Basescu in momentul in care acesta a intrat in rezervatie, la volanul unei Dacii Logan.

"Am fost anuntat de baietii pe care ii am in toata rezervatia ca se indreapta catre noi si atunci am mers sa il intampin", a declarat Kerezsi.

El a sustinut ca Traian Basescu si-a platit biletul de vizitare a rezervatiei cu masina, in valoare de 20 de lei, dupa care s-a indreptat catre Lacul Sfanta Ana.

"Nu a stat mult, a venit in jurul orei 13.30 si a plecat in jurul orei 14.00. S-a plimbat in jurul lacului, impreuna cu sotia sa", a spus Kerezsi.

Presedintele suspendat, Traian Basescu, a sosit, vineri, in statiunea Covasna, din judetul Covasna, fiind cazat la un hotel. Traian Basescu isi va petrece week-end-ul in judetele Covasna si Harghita, impreuna cu sotia sa Maria.

Bogdan Oprea, purtatorul de cuvant al presedintelui suspendat, a confirmat faptul ca Traian Basescu isi petrece acest sfarsit de saptamana in Harghita si Covasna, fara a da detalii despre programul acestuia.

Precedenta vizita privata a lui Traian Basescu in judetul Covasna a avut loc in luna aprilie 2011. Atunci, Basescu a fost cazat la vila de protocol din statiunea Covasna.

In decembrie 2010, Traian Basescu a participat, in statiunea Covasna, la cel de-al treilea Congres al Miscarii Crestin-Democrate Maghiare din Romania - platforma a UDMR, el spunand atunci ca prezenta sa este o dovada de respect pentru partenerul de guvernare.

In februarie 2009, seful statului a vizitat de mai multe ori judetul Covasna, el intalnindu-se, la vila de protocol din statiunea Covasna, cu primarii si presedintii de consilii judetene din Covasna si Harghita, si participand la Festivalul International de Pomana Porcului din statiunea Balvanyos.

×