x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Traian Băsescu: Maestrul Liviu Ciulei va rămâne în amintirea noastră

Traian Băsescu: Maestrul Liviu Ciulei va rămâne în amintirea noastră

25 Oct 2011   •   12:59
Traian Băsescu: Maestrul Liviu Ciulei va rămâne în amintirea noastră

Clasica si moderna, extrem de lucida si actuala, viziunea artistica a regizorului Liviu Ciulei ne-a daruit, de-a lungul anilor, o opera exceptionala, care va ramane in patrimoniul culturii romane, se arata intr-un mesaj de condoleante transmis, astazi, de presedintele Traian Basescu.

"Am aflat cu profunda tristete vestea trecerii la cele vesnice a maestrului Liviu Ciulei, personalitate a teatrului si a cinematografiei romanesti. Actor si regizor de renume, maestrul Liviu Ciulei a apartinut unei generatii de elita care a creat, in Romania si in strainatate, o scoala de arta dramatica valoroasa si originala. Clasica si moderna, extrem de lucida si actuala, viziunea artistica a regizorului Liviu Ciulei ne-a daruit, de-a lungul anilor, o opera exceptionala, care va ramane in patrimoniul culturii romane", se arata intr-un mesaj de condoleante transmis de presedintele Traian Basescu.

"Maestrul Liviu Ciulei va ramane in amintirea noastra, a celor care l-am cunoscut si l-am admirat. Doresc sa transmit sincerele mele condoleante familiei, prietenilor si colegilor. Dumnezeu sa-l odihneasca!", se mai arata in mesaj.

Regizorul Liviu Ciulei a murit in noaptea de luni spre marti, la varsta de 88 de ani, in Germania.

×