x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Transfăgărășanul se deschide începând de la 1 iulie, pentru toate categoriile de autovehicule

Transfăgărășanul se deschide începând de la 1 iulie, pentru toate categoriile de autovehicule

30 Iun 2020   •   16:55
Transfăgărășanul se deschide începând de la 1 iulie, pentru toate categoriile de autovehicule
Sursa foto: Zaprin Geguskov/ flickr.com

Circulația rutieră pe Transfăgărășan, între Piscul Negru și Bâlea Cascadă, se va deschide pentru toate categoriile de autovehicule începând din 1 iulie, doar în intervalul orar 07:00 – 21:00, potrivit Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

„Miercuri, 01 iulie 2020, începând cu ora 8:00, circulaţia rutieră pe Transfăgărăşan, între Piscul Negru şi Bâlea Cascadă (km 104+000 - km 130+800), se va deschide pentru toate categoriile de autovehicule, în intervalul orar 07:00-21:00. Pentru siguranţa participanţilor la trafic, circulaţia rutieră este interzisă pe timpul nopţii între orele 21:00 - 07:00. Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condiţiile de trafic, mai ales având în vedere instabilitatea atmosferică ce duce la apariţia de fenomene meteorologice spontane care afectează vizibilitatea", informează CNAIR.

Mai mult, CNAIR îi atenționează pe cei care tranzitează acest sector de drum că, în ultima perioadă, este semnalată prezența urșilor în apropierea părții carpsabile şi îi sfătuieşte să nu se apropie de animale, să nu le hrănească şi să informeze imediat autorităţile de prezenţa acestora.

×
Subiecte în articol: transfagarasan circulaţie