x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator TRAVEL MIX atrage un nou partener

TRAVEL MIX atrage un nou partener

11 Apr 2012   •   12:27
TRAVEL MIX atrage un nou partener

Un operator foarte important de telecomunicatii de pe piata romaneasca ofera pentru clientii sai si sustine, in acelasi timp, turismul romanesc, oferind pe un canal propriu, emisiuni turistice marca TRAVELMIX.

Televiziunea nationala de turism TRAVEL MIX si noul partener si-au unit fortele pentru un obiectiv comun: acela de a promova turismul romanesc, in toate formele sale: calatorie, afaceri, cultural, medical, religios, agroturism, ecoturism, etc. si de a oferi posibilitatea mai multor telespectatorilor sa descopere noi destinatii turistice.

“Suntem bucurosi sa anuntam acest parteneriat. Datoria noastra este sa tinem cont de cerintele publicului si sa venim cu solutii, astfel incat, in scurt timp, sa fim in casele tuturor romanilor. Vrem sa fim cat mai aproape de telespectatori, sa oferim emisiuni cat mai diversificate, sa contribuim la dezvoltarea Romaniei si sa atragem un numar cat mai mare de turisti, iar acest parteneriat ne ajuta sa scurtam drumul catre acest obiectiv', a declarat Laurentiu Megelea – Director General Travel MIX.

Despre TRAVEL MIX

Televiziunea Nationala de Turism Travel Mix s-a lansat in 2011, in luna martie, in cadrul Targului de Turism organizat de ANAT la Palatul Parlamentului si poate fi receptionata pe platforma mai multor operatori. Canalul Travel Mix este disponibil si pe Internet, la adresa www.travelmix.ro.

×
Subiecte în articol: mass media