x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Trupa U2 susţine Hospice Casa Speranţei din Braşov (VIDEO)

Trupa U2 susţine Hospice Casa Speranţei din Braşov (VIDEO)

20 Dec 2011   •   10:07
Trupa U2 susţine Hospice Casa Speranţei din Braşov (VIDEO)

Celebra trupa U2 a contribuit la noul proiect audiovizual creat si produs de Brici Entertainment pentru Hospice Casa Sperantei, un film de 3 minute si unul de 60 de secunde produse exclusiv in beneficiul acestei organizatii nonprofit care ingrijeste gratuit copii si adulti cu boli incurabile in Bucuresti si judetul Brasov. Membrii trupei U2, miscati de film si de aceasta mare cauza umanitara, au decis sa ofere gratis drepturile de folosire pentru celebrul hit 'ONE'. Filmul face parte din Campania de strangere de fonduri pentru pacientii Hospice prin SMS la 887* si poate fi vizionat pe pagina de web a fundatiei http://www.hospice.ro/sms

"Cand ne-am oferit serviciile catre Hospice Casa Sperantei, ne-am dorit un proiect de impact care sa atraga atentia asupra acestei mari cauze umanitare. A fost foarte important pentru noi faptul ca am reusit sa obtinem ajutorul celei mai mari trupe din lume, nu doar pentru ce reprezinta aceasta trupa, ci si pentru faptul ca acest proiect inseamna implicarea unui numar mare de persoane din diferite tari, care si-au oferit timpul si talentul pentru ca acest mesaj sa fie exprimat: Hospice Casa Sperantei ofera ingrijirea gratuita pentru pacientii cu boli incurabile, copii si adulti", a spus Mark Walton, de la Brici Entertainment, scenaristul si regizorul filmului. "Noi credem ca filmul a surprins dragostea cu care sunt ingrijiti pacientii la hospice de catre medici si asistenttii medicali si povestile pline de incurajare ale copiilor si adultilor pe care i-am intalnit, si speram ca acest film va ajuta Hospice in efortul lor de strangere de fonduri", a adaugat acesta.

Hospice Casa Sperantei este cea mai mare organizatie medicala non-profit din Romania care asigura gratuit servicii de ingrijire paliativa. Ingrijirea paliativa are ca scop alinarea durerii si controlul simptomelor bolnavilor incurabili, asistenta sociala precum si consiliere psihologica si religioasa. Hospice asigura gratuit, de 19 ani, servicii de ingrijire paliativa pentru copii si adulti cu boli terminale in Bucuresti, Brasov, Fagaras si Zarnesti si a fost desemnata ca fiind centru de excelenta pentru Europa de Sud-Est. (A.N.)

×