x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Tudor Sişu, dat în urmărire. Cântăreţul nu e de găsit după condamnarea pentru trafic de droguri

Tudor Sişu, dat în urmărire. Cântăreţul nu e de găsit după condamnarea pentru trafic de droguri

de Mediafax    |    08 Oct 2011   •   10:43
Tudor Sişu, dat în urmărire. Cântăreţul nu e de găsit după condamnarea pentru trafic de droguri

Recidivistul Tudor Sisu, fost component al trupei rap La Familia, alaturi de Puya, condamnat la patru ani de inchisoare pentru consum si detinere de droguri, nu a fost gasit de politisti si nici nu s-a predat, astfel ca a fost dat in urmarire.

Tudor Sisu a fost condamnat la patru ani de inchisoare pentru consum si detinere de droguri, pedeapsa din care va executa efectiv ceva mai mult de un an, instanta suprema pronuntandu-se definitiv, joi, in acest dosar.

Potrivit deciziei de condamnare, cantaretul a primit patru ani de inchisoare, din care va avea de executat 32 de luni (doua treimi) datorita bunei purtari. Din cele 32 de luni i se va scadea perioada in care a stat in detentie, respectiv aproximativ un an si jumatate, a explicat, pentru MEDIAFAX, avocatul Mihnea Stoica.

Minuta deciziei a fost comunicata Biroului de Urmariri din Politia Capitalei pentru a fi pusa in executare, darpolitistii nu l-au gasit pe Sisu la domiciliu.

In aceste conditii, el a fost dat in urmarire.

In aceasta cauza, Tudor Sisu a fost condamnat initial de Tribunalul Prahova, decizia acestei instante fiind mentinuta la Curtea de Apel Ploiesti si de Inalta Curte de Casatie si Justitie.

In 25 septembrie 2009, Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) - Serviciul Teritorial Ploiesti anunta ca a dispus inceperea urmaririi penale fata de Tudor Sisu pentru cultivarea, producerea, fabricarea, cumpararea sau detinerea de droguri de mare risc pentru consum propriu.

Procurorii au stabilit ca activitatile infractionale derulate de Sisu au fost in stransa legatura cu ale lui Della Vedova Ermano si Ion Razvan Mircea, arestati preventiv pentru acelasi gen de infractiuni, in 18 septembrie 2009.

Intr-un alt dosar, Tudor Sisu est acuzat alaturi de alte 15 persoane de constituire de grup infractional si trafic de droguri, el fiind condamnat in prima instanta, la Tribunalul Bucuresti, la patru ani de inchisoare.

Tudor Sisu a mai fost inchis pentru trafic si detinere de droguri de mare risc. Sisu fusese arestat in octombrie 2003, la cateva zile dupa ce Politia a prins doi traficanti de stupefiante din Targoviste si a facut o perchezitie in apartamentul lui. El a fost eliberat in octombrie 2005, iar in mai anul urmator a fost din nou arestat.

×