x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Udrea, primire in "Paradis"

Udrea, primire in "Paradis"

21 Ian 2009   •   00:00

Preşedintele interimar al PNL Suceava, Alexandru Băişanu, a declarat că vizita ministrului Turismului, Elena Udrea, în judeţul Suceava, i-a amintit de perioada ceauşistă, arătând că au fost aduse basculante cu zăpadă pentru a se putea merge cu sănii pe un traseu.



Băişanu, fost prefect de Suceava, a declarat, într-o conferinţă de presă, că vizita ministrului Turismului în judeţul Suceava a fost pregătită ca în vremurile ceauşiste.

"Venirea ministrului Turismului în Suceava mi-a adus aminte de perioada ceauşistă. S-a mers până acolo încât s-au adus basculante cu zăpadă pentru a o face pe doamna Udrea fericită", a spus Băişanu, adăugând că au fost aduse zeci de persoane şi sănii pentru ca ministrul Turismului să parcurgă cu sania un traseu în zona mănăstirii Voroneţ.

El a apreciat că o vizită de lucru nu presupune organizarea unei "primiri în Paradis".

Băişanu consideră că turismul din judeţul Suceava trece printr-o perioadă grea, iar la vizita ministrului Turismului nu a fost prezentat niciun raport privind capacitatea de absorbţie a unităţilor de cazare din zonă, care este numărul de turişti din afara judeţului ce sunt atraşi de această zonă şi că nici nu s-a arătat că majoritatea zonelor turistice nu au drumuri la nivel european astfel încât turistul să poată ajunge în aceste zone.

"Se face turism pe bannere, cu trompete şi sănii", a spus liderul liberal.

Ministrul Turismului, Elena Udrea, a participat, săptămâna trecută, la Gura Humorului, la Seminarul Naţional de Turism, unde s-a discutat despre priorităţile judeţului Suceava pentru dezvoltarea turismului în Bucovina. Participanţii la Seminarul Naţional de Turism au vizitat apoi mănăstirea Voroneţ, după care, cu 40 de sănii, au mers într-o poiană unde s-a mâncat în stil tradiţional bucovinean.
Mediafax

×
Subiecte în articol: observator