x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator ULTIMA ZI de viaţă a marelui actor MIRCEA ALBULESCU: Traversând Piața Romană, "într-un cor de claxoane şi înjurături"

ULTIMA ZI de viaţă a marelui actor MIRCEA ALBULESCU: Traversând Piața Romană, "într-un cor de claxoane şi înjurături"

08 Apr 2016   •   20:20
ULTIMA ZI de viaţă a marelui actor MIRCEA ALBULESCU: Traversând Piața Romană, "într-un cor de claxoane şi înjurături"
Sursa foto: Lucian Alecu/Intact Images

Actorul Mircea Albulescu a murit, vineri dimineaţă la Spitalul Floreasca, la vârsta de 81 de ani, după ce fusese adus de urgenţă la spital în cursul zilei de joi, în  urma unor probleme cardiace. De altfel, în urmă cu doi ani, Mircea Albulescu a fost supus unei triple operaţii de bypass la inimă.

"Bătrânul se întoarce, nedumerit, cu o expresie deznădăjduită pe chip. E Mircea Albulescu. De-abia merge".

Jurnalistul Catalin Sava de la TVR a surprins clipe din ultima zi a marelui actor, pe strazile Capitalei. Jurnalistul l-a observat pe Mircea Albulescu, joi, traversând strada "foarte greu", la intersecţia de la Piaţa Romană, "într-un cor de claxoane şi înjurături". Se întâmpla cu două ore înainte ca îndrăgitul actor român să ajungă la spital.

”Am fost în acel moment, pe acea trecere de pietoni, când într-un cor de claxoane şi înjurături, un bătrân (n-am realizat din prima că e Mircea Albulescu, pentru că eram a doua maşina la sol) se grăbea din toate puterile lui să treacă greu, greu, foarte greu pe acea trecere de pietoni. Unde e umanitatea din noi?! S-a întors cu o figură deznădăjduită, neputinţa întruchipată, privind spre acea coloană de maşini care îl claxona. Aştia suntem!”, a declarat, pentru Ştirile TVR, jurnalistul Cătălin Sava.

Citeste mai mult pe http://stiri.tvr.ro

×
Subiecte în articol: mircea albulescu