x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ultimele pregătiri pentru marea finală X Factor sunt în toi

Ultimele pregătiri pentru marea finală X Factor sunt în toi

22 Dec 2013   •   12:15
Ultimele pregătiri pentru marea finală X Factor sunt în toi

Doar câteva ore îi mai despart pe telespectatori de marea finală X Factor, difuzată în aceasta seară, de la 20:30, la Antena 1, iar emoţiile sunt mai mari ca niciodată pentru cei patru finalişti rămaşi în lupta pentru marele premiu în valoare de 120 000 de euro. Mesajele de încurajare curg necontenit, atât pe pagina de Facebook a emisiunii, cât şi pe paginile finaliştilor. Finala se anunţă a a fi una extrem de emoţionantă, mai ales că toţi concurenţi ajunşi în gale vor deschide finala X Factor cu un colind şi îşi vor încuraja din culise favoriţii. Pentru că da, X Factor nu înseamnă numai muzică, ci şi prietenii care rămân pe viaţă.

Susţinătorii celor 4 finalişti, Mădălina, Bogdan, Florin şi Alex, s-au organizat cum au ştiut mai bine pentru a-şi susţine preferaţii. Astfel, Mădălina va fi susţinută de sute de ieşeni la Palatul Copiilor din Iaşi, acolo unde vor viziona finala live X Factor, în vreme ce toţi colegii ei de clasă au pornit către Bucureşti pentru a o încuraja pe Mădă, chiar din public. Fanele înfocate ale lui Alex Maţaev au pornit şi ele către platoul de filmare, în vreme ce prietenii lui Florin Ristei, peste 200 la număr, se strâng într-un club bucureştean pentru a viziona împreună finala X Factor.  E desfăşurare mare de forţe şi la Satu Mare, acolo unde prietenii lui Bogdan au împărţit peste 6000 de flyere şi afişe, încurajând oamenii să-şi voteze preferatul la 1313.

Marele câştigător se va afla în această seară, la Antena 1, începând cu ora 20:30, votul suprem aparţinând şi de această dată publicului. Mădălina Lefter, Bogdan Bratiş, Alex Maţaev şi Florin Ristei promit un spectacol de zile mari şi, pentru ca show-ul să fie complet, finala X Factor se încheie cu un super recital Zdob şi Zdub, veniţi tocmai de la Ekaterinburg, după un zbor de mai bine 18 ore, pentru a le oferi telespectatorilor X Factor o interpretare de senzaţie, demnă de factorul X. 

 

 

×
Subiecte în articol: X Factor antena 1 facebook