x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator UPDATE Tragedie în Munții Făgăraș! Cunoscutul alpinist Zsolt Torok a fost găsit decedat

UPDATE Tragedie în Munții Făgăraș! Cunoscutul alpinist Zsolt Torok a fost găsit decedat

17 Aug 2019   •   15:00
UPDATE Tragedie în Munții Făgăraș! Cunoscutul alpinist Zsolt Torok a fost găsit decedat
Sursa foto: www.antena3.ro

Zsolt Torok, unul dintre cei mai cunoscuţi alpinişti români, a murit la vârsta de 45 de ani în urma accidentului suferit în timpul unei escaladări în Munţii Făgăraş. Salvamontiştii din Sibiu şi Argeş au plecat astăzi în căutarea sa și l-au localizat în zona Vârfului Negoiu. "A fost un om extraordinar de o mare valoare", a declarat șeful Salvamont Sibiu, Adrian David. 

Ministrul de Interne, Mihai Fifor a reacţionat pe pagina sa de socializare, în urma decesului alpinistului. "Rămas bun, prieten drag... Dumnezeu să te odihnească în pace!", a scris demnitarul pe Facebook. 

 

Un alpinist a dispărut în Munţii Făgăraş și este căutat de echipe ale Salvamont Sibiu şi Argeş, de jandarmi sibieni şi argeşeni dar şi de un elicopter al MAI. "Echipele Salvamont Sibiu împreună cu Salvamont Argeş şi Jandarmeria Sibiu şi Jandarmeria Argeş caută un alpinist dispărut în Munţii Făgăraşului în zona vârfului Negoiu. Echipele terestre sunt ajutate de la căutare de un elicopter al Ministerului de Interne", a spus Adrian David. Apelul a fost făcut de soţia lui în această dimineaţă.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: alpinist disparut