x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un angajat al Electrica a murit electrocutat

Un angajat al Electrica a murit electrocutat

17 Mai 2010   •   00:00

Un bărbat angajat ca electrician la Sucursala Cluj-Napoca a societăţii Electrica Distribuţie Transilvania Nord a murit, luni, în urma unui accident de muncă, după ce s-a electrocutat.

Şeful Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Cluj, Emilian Roşca, a declarat că, potrivit informaţiilor preliminare, electricianul făcea parte dintr-o echipă trimisă să localizeze o defecţiune apărută la o linie electrică subterană.

"O echipă de trei persoane s-a deplasat cu laboratorul mobil pentru a detecta o defecţiune de cablu la linia electrică subterană care leagă postul Trafo Branului din Cluj-Napoca de alt post Trafo. Defecţiunea a fost localizată, moment în care maistrul şi şeful formaţiei s-au deplasat la locul defecţiunii pentru a-l indica echipei de intervenţie, iar la postul Trafo Branului a rămas electricianul", a precizat Roşca.

Potrivit acestuia, maistrul şi şeful de formaţie au încercat să ia legătura prin telefon cu electricianul rămas, dar acesta nu a răspuns, astfel că s-au întors şi l-au găsit mort.

"Electricianul a fost găsit decedat, după ce s-a electrocutat. ITM Cluj continuă cercetările în vederea identificării împrejurărilor care au dus la decesul acestuia", a spus şeful ITM Cluj.

Bărbatul care a murit în urma accidentului de muncă avea 37 de ani şi nu era căsătorit.

×
Subiecte în articol: observator