x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un avion a derapat şi a ieşit de pe pistă, în Craiova. Mai mulţi pasageri ar fi sărit din aeronavă

Un avion a derapat şi a ieşit de pe pistă, în Craiova. Mai mulţi pasageri ar fi sărit din aeronavă

13 Feb 2012   •   11:08
Un avion a derapat şi a ieşit de pe pistă, în Craiova. Mai mulţi pasageri ar fi sărit din aeronavă

Un avion al companiei Carpatair, cu 48 de pasageri la bord, a pierdut directia la decolare pe pista aeroportului din Craiova. Incidentul s-a produs din cauza conditiilor meteo nefavorabile, respectiv a vizibilitatii reduse, pilotului fiindu-i imposibil sa controleze decolarea.

"In momentul in care avionul se pregatea sa decoleze, din cauza zapezii a derapat si a iesit de pe pista, in dreapta. Pasagerii, care urmau sa plece la Timisoara, sunt in siguranta", a declarat directorul Mircea Dumitru, directorul aeroportului.

Incidentul a creat panica printre pasaegri. O pasagera a aeronavei Craiova-Timisoara sustine ca pasagerii au fost nevoiti sa sara din avion, de teama unei explozii, existand miros de gaz, anunta Mediafax.

Femeia, Maria Vasilache, afirma ca in avion era un miros puternic de gaz, oamenii s-au speriat, iar in momentul in care au fost anuntati ca avionul nu va mai decola oamenii au decis sa sara din avion, nemaiavand rabdare sa fie pusa scara. "Am simtit un miros de gaz, apoi am vazut cum avionul a derapat. Am fost nevoti sa coboram fara scara si in acel moment a cazut cineva peste mine. Era zapada foarte mare, pana la brau", a spus femeia.

Ea s-a ranit la piciorul drept, iar la ora transmiterii acestei stiri asteapta in aerogara avionului sosirea unei ambulante.

Atat pasagerii cat si personalul de bord sunt in afara oricarui pericol. Calatorii se afla momentan in incinta aeroportului.

×