x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un bărbat a fost înjunghiat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Roman

Un bărbat a fost înjunghiat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Roman

05 Sep 2019   •   14:36
Un bărbat a fost înjunghiat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Roman

Un bărbat în vârstă de 41 de ani a fost înjunghiat de un alt bărbat de aceeaşi vârstă, în timp ce se afla în sala de aşteptare de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Municipal Roman. 

Purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, agentul Dimitrie Mocanu, a declarat, pentru AGERPRES, că agresiunea s-a produs marţi şi a fost sesizată poliţiştilor de cadrele medicale. 

''Poliţiştii din Roman au fost sesizaţi de personalul medical cu privire la faptul că în incinta unităţii spitaliceşti a existat o agresiune între doi bărbaţi. Din primele cercetări efectuate a reieşit faptul că în timp ce un bărbat de 41 ani, din Roman, se afla în unitatea spitalicească, ar fi fost agresat fizic cu un obiect tăietor-înţepător de un bărbat de 41 ani, tot din Roman. Leziunile suferite nu au fost de natură să îi pună viaţa în pericol'', a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, Dimitrie Mocanu.

Potrivit sursei citate, autorul a fugit după comiterea faptei şi a fost depistat ulterior de poliţişti. 

Acesta este cercetat în stare de libertate pentru infracţiunile de lovire sau alte violenţe, tulburarea liniştii şi ordinii publice şi portul sau folosirea de obiecte periculoase. 

Ancheta se desfăşoară sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman.

AGERPRES

×