x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un bărbat a murit, în urma unei explozii produse la un depozit din Piteşti

Un bărbat a murit, în urma unei explozii produse la un depozit din Piteşti

24 Oct 2011   •   07:00

Un muncitor care lucra la dezafectarea unui rezervor de combustibil din curtea depozitului Electrica din Pitesti a murit, in aceasta dimineata, in urma unei explozii produse in timp ce barbatul taia si demonta rezervorul.Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Judetean de Politie Arges, deflagratia, extrem de puternica, nu a fost urmata de incendiu.

In urma exploziei, barbatul a fost aruncat la o distanta de cateva zeci de metri, in curtea depozitului CET Pitesti, aflat in vecinatatea depozitului Electrica, bucati din trupul acestuia fiind practic sfasiate de suflul deflagratiei.

"Muncitorul executa lucrari de dezfectare a rezervorului. Probabil ca a taiat cu flexul rezervorul", a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Arges, comisar sef Danut Dinu, citat de Mediafax.

La fata locului se afla, in prezent, politisti si reprezentanti ai Inspectoratului Teritorial de Munca Arges, care vor cerceta imprejurarile in care a avut loc incidentul, dar si daca s-au respectat normele de munca si daca barbatul era angajat cu forme legale.

×