x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un bărbat ameninţă că se aruncă de pe Intercontinental. Are MARI probleme cu bancile

Un bărbat ameninţă că se aruncă de pe Intercontinental. Are MARI probleme cu bancile

de Antena 3    |    17 Iun 2016   •   10:51
Un bărbat ameninţă că se aruncă de pe Intercontinental. Are MARI probleme cu bancile
Sursa foto: Foto: DIANA OROS

Update 12.05: Sunt deja trei ore de când bărbatul amenință că se sinucide. Între timp a scos și doi rechini de plastic, și păpuși cu chipul lui Adolf Hitler și Osama bin Laden. Bărbatul este îngropat în datorii şi are, după cum spune chiar el, penalizări de 1500 de euro pe zi la „cămătarii cu gulere albe”.

Un bărbat amenință că se aruncă de la etajul 16 de la Hotelul Intercontinental din Capitală. Deocamdată nu se cunosc motivele care l-au determinat pe bărbat să recurgă la acest gest disperat.

”La fața locului au sosit pompierii, reprezentanții ISU, avem patru echipaje de la pompieri și două ambulanțe SMURD. Stă cocoțat de o jumătate de oră. Are un banner pe care scrie mai multe mesaje: ”România, țăra cămătarilor legali”, ”România susține și încurajează instituțile financiare legale. Implică-te și stopează abuzurile! Din primele informații este cazat la hotel, poartă o cagulă și stă nemișcat. A scos două boxe mari pe care le-a pus pe balustradă. Amenință că, dacă se apropie cineva de el, se aruncă”, a declarat reporterul Roxana Ciucă, de la fața locului. Mai mulți negociatori au venit să discute cu el.

Pe surse, a apărut informația că bărbatul ar avea probleme cu bancile.

Adrian Marin, purtător de cuvânt al ISU Bucureşti, a precizat, pentru Agerpres, că la faţa locului se află o echipă de negociatori din partea Poliţiei pentru a-l convinge pe protestatar să coboare în condiţii de siguranţă şi o ambulanţă.

ISU Bucureşti a trimis la faţa locului două autoscări şi o pernă pneumatică, care însă nu poate fi amplasată în zonă din cauza spaţiului restrâns.

"Am primit apel la 112 şi am trimis salvatorii alpinişti şi am solicitat negociatori. Este la etajul 16 în balcon, chiar în incinta hotelului Intercontinental şi are un banner expus pe care scrie diverse mesaje. Nu strigă, negociatorii încearcă să discute cu el de la un balcon vecin", a spus Marin.

×