x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un bărbat RECALCITRANT care a lovit cu mașina poarta de la Palatul Parlamentului a fost încătușat 

Un bărbat RECALCITRANT care a lovit cu mașina poarta de la Palatul Parlamentului a fost încătușat 

10 Noi 2022   •   11:56
Un bărbat RECALCITRANT care a lovit cu mașina poarta de la Palatul Parlamentului a fost încătușat 

Un bărbat a făcut scandal în noaptea de miercuri spre joi în fața Palatului Parlamentului. El a lovit cu mașina poarta instituției, apoi a refuzat să fie legitimat de un jandarm și a sfârșit prin a fi încătușat de polițiști și transportat la o unitate medicală.

Potrivit Poliției, joi, la ora 4.00, un jandarm aflat în postul de pază la o instituție publică din Sectorul 5 (Parlamentul României), a observat un bărbat, care „ar fi efectuat manevra de mers înapoi cu un autoturism și ar fi lovit poarta de acces”.

Jandarmul a încercat să afle cine este bărbatul de la volan, dar acesta a devenit recalcitrant. În sprijinul jandarmului a venit un echipaj al Brigăzii Rutiere care patrula prin zonă. Șoferul a fost imobilizat și transportat la spital.

„Bărbatul a fost imobilizat și încătușat, însă, având în vedere comportamentul acestuia, s-a solicitat prezența unui echipaj medical, care l-a transportat la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate”, a anunțat IGPR.

Cercetările sunt continuate de către Secția 17 Poliție sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere și refuzul de recoltare de probe biologice.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: incatusat politia palatul parlamentului