x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un bărbat de 70 de ani a fost lovit în plin de o ambulanţă pe trecerea de pietoni

Un bărbat de 70 de ani a fost lovit în plin de o ambulanţă pe trecerea de pietoni

16 Noi 2011   •   08:39
Un bărbat de 70 de ani a fost lovit în plin de o ambulanţă pe trecerea de pietoni

Un batran a fost transportat in stare grava la spital, dupa ce a fost lovit pe o trecere de pietoni din Ploiesti de o ambulanta care avea semnalele acustice si luminoase pornite. Politistii au deschis o ancheta pentru a stabili daca soferul autospecialei folosea in mod justificat girofarul.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Prahova, Daniel Radu, citat de mediafax, o ambulanta apartinand unei clinici medicale private din Ploiesti a lovit, astazi, un pieton care traversa strada pe o trecere special amenajata in cartierul de nord al orasului.

Directorul adjunct al Serviciului de Ambulanta Prahova, medicul Veronica Radu, a declarat ca masina implicata in accident nu apartine serviciului public de ambulanta, ci unei clinici private si ca autospeciala transporta pacienti care fac dializa.

Veronica Radu a mai spus ca pietonul accidentat este un batran in varsta de 70 de ani, care a fost preluat de un echipaj al serviciului public de ambulanta si transportat la Unitatea de Primiri Urgente a Spitaluluiu Judetean Ploiesti, el suferind un traumatism cranio-cerebral si fiind primit in sectia de urgente majore, unde a fost supus mai multor investigatii medicale.

×