x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un bărbat din București reținut pentru trafic și consum de droguri

Un bărbat din București reținut pentru trafic și consum de droguri

01 Sep 2017   •   12:14
Un bărbat din București reținut pentru trafic și consum de droguri

Un bărbat din Bucureşti, în grădina căruia poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Olt au descoperit o cultură de canabis, a fost reţinut pentru trafic şi consum de droguri, urmând să fie prezentat vineri în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă. 

"La data de 31 august, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Olt şi procurorii DIICOT - Biroul teritorial Olt au efectuat o percheziţie domiciliară pe raza comunei Spineni, într-o cauză în care se fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de trafic şi consum ilicit de droguri de risc", se precizează într-un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române, transmis vineri AGERPRES. 

Conform aceleiaşi surse, în timpul percheziţiei a fost descoperită o cultură outdoor de canabis formată din 328 de plante, iar în anexele imobilului au fost găsite aproximativ 10 kilograme de muguri şi plante de canabis. De asemenea, au fost descoperite lăzi şi alveole în care ar fi fost crescute iniţial plantele de canabis, recipiente cu îngrăşământ, dispozitive pentru stropire, precum şi o pompă cu hidrofor pentru udarea plantelor. 

Din cercetări a rezultat că plantele au fost cultivate de un bărbat în vârstă de 29 de ani, cu domiciliul în municipiul Bucureşti, în vederea comercializării ulterioare. 

Faţă de suspect a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat magistraţilor Tribunalului Olt cu propunere de arestare preventivă. AGERPRES

×