x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un bucureştean a aruncat tot ce avea pe geam şi a ameninţat că aruncă blocul în aer (VIDEO)

Un bucureştean a aruncat tot ce avea pe geam şi a ameninţat că aruncă blocul în aer (VIDEO)

04 Mai 2012   •   06:24
Un bucureştean a aruncat tot ce avea pe geam şi a ameninţat că aruncă blocul în aer (VIDEO)

Un barbat de 30 de ani, cu grave probleme psihice, a pus in miscare autoritatile dupa ce, noaptea trecuta, a dat drumul la gaze, a amenintat ca va arunca blocul in aer si, timp de doua ore, a aruncat pe balcon cam tot ce avea prin casa. "Spectacolul" a avut loc pe soseaua Oltenitei, din Sectorul 4 al Capitalei.

Vecinii au alertat imediat autoritatile si in scurt timp o armata de politisti, pompieri, medici si ofiteri de la trupele speciale a ajuns la fata locului.

Echipele de interventie au oprit gazele, iar barbatul, nervos ca nu isi poate duce la indeplinire planul, a aruncat pe fereastra toate lucrurile din casa, anunta realitatea.net. Din apartamentul sau au inceput sa zboare pe fereastra scaune, fiare, electrocasnice, carti si chiar lenjerie intima.

Cateva masini parcate in fata blocului au fost lovite, dar niciun om nu trecea, din fericire, prin dreptul balconului barbatului. Primarul Cristian Piedone, impreuna cu negociatori de la Politia Capitalei au incercat sa-l convinga sa se predea, insa fara succes. Pentru ca dialogul nu a avut succes, o echipa de interventie a SPIR a fost chemata sa-l imobilizeze. In jurul orei 2.00, individul a fost scos din apartament si dus la spital pentru ingrijiri medicale de specialitate.

×