x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un cetățean bulgar a încercat pentru a doua oară să fugă dintr-o unitate medicală din Galați, unde se afla în izolare

Un cetățean bulgar a încercat pentru a doua oară să fugă dintr-o unitate medicală din Galați, unde se afla în izolare

19 Mar 2020   •   16:26
Un cetățean bulgar a încercat pentru a doua oară să fugă dintr-o unitate medicală din Galați, unde se afla în izolare

Cetățeanul bulgar pe numele căruia a fost întocmit dosar penal, miercuri, pentru zădărnicirea combaterii bolilor, după ce a fugit din încăperea în care era izolat în spital, a încercat să fugă din nou din unitatea medicală din Galați, potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați.

Astfel, jandarmii care păzeau Spitalul de Boli Infecțioase au observat, în noaptea de miercuri spre joi, că bărbatul încerca să sară din nou gardul unității medicale și să fugă.

"La data de 18 martie, în jurul orelor 23.37, aceeaşi persoană a fost observată de echipajul de jandarmi ce asigură paza Spitalului de Boli Infecţioase Galaţi, în timp ce încerca să sară gardul instituţiei, fiind din nou condus în salonul unde este internat. Facem precizarea că cetăţeanul bulgar nu este confirmat ca fiind infectat cu COVID-19, ci doar suspectat de contractarea acestui virus", se arată în comunicat.

Bărbatul a fugit prima data miercuri după-amiază și a fost găsit după aproximativ 15 minute, într-un microbuz care se îndrepta spre București. În microbuz se mai aflau șase persoane care, împreună cu șoferul, au fost plasate în carantină.

×
Subiecte în articol: cetatean bulgar izolare dosar penal