x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un elev de 17 ani a căzut de la etajul al doilea, încercând să escaladeze clădirea şcolii

Un elev de 17 ani a căzut de la etajul al doilea, încercând să escaladeze clădirea şcolii

de Mediafax    |    15 Iun 2012   •   13:25
Un elev de 17 ani a căzut de la etajul al doilea, încercând să escaladeze clădirea şcolii

Un elev de 17 ani de la o scoala generala din municipiul Slobozia, judetul Ialomita, a fost transportat la spital, vineri, dupa ce a cazut de la etajul al doilea al unitatii de invatamant in timp ce incerca sa treaca dintr-o sala de curs in alta, catarandu-se pe exteriorul cladirii.

Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Ialomita, lucratorii Politiei municipiului Slobozia au fost sesizati de catre o eleva a unei scoli generale din oras ca un coleg a cazut de la etajul al doilea al unitatii de invatamant.

Astfel, la fata locului s-a deplasat o echipa de cercetare de la Biroul de Investigatii Criminale, care a stabilit ca in timpul unei pauze, un elev de 17 ani a incercat sa treaca dintr-o sala de curs in alta catarandu-se pe exteriorul cladirii, insa, pasind pe o bordura ingusta, s-a dezechilibrat si a cazut de la etajul al doilea.

In urma incidentului, tanarul a fost transportat la spitalul din Slobozia. Ulterior, adolescentul a fost transportat de la Spitalul Judetean de Urgenta din Slobozia la o unitate medicala din Capitala pentru investigatii amanuntite.

Primele date ale anchetei arata ca adolescentul este elev in clasa a X-a la Scoala Generala nr. 6 din Slobozia, unitate de invatamant care are si cursuri liceale, iar baiatul, care a cazut in picioare de la aproximativ opt metri, era lucid in momentul in care a fost preluat de catre echipa medicala a Serviciului de Ambulanta Judetean Ialomita.

Conducerile Inspectoratului Scolar Judetean Ialomita si a Scolii Generale nr. 6 din Slobozia au inceput anchete in acest caz.

×