x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un medic din Galați vrea referendum pentru alegerea soluției la criza Covid

Un medic din Galați vrea referendum pentru alegerea soluției la criza Covid

de Alice Petrescu    |    22 Mar 2021   •   16:19
Un medic din Galați vrea referendum pentru alegerea soluției la criza Covid
Sursa foto: Sursa: Facebook

Un medic din Galați propune pe pagina sa de socializare organizarea unui referendum pentru gestionarea crizei COVID.  Postarea medicului a  stârnit un val de reacţii, fiind comentată şi distribuită de sute de oameni. Unii admiră ideea unui referendum, în timp ce alţii susţin că este nerealistă şi greu de pus în practică

Medicul spune că ideea referendumului i-a venit după ce a constatat că autoritățile de pretutindeni nu reușesc să găsească soluții pentru gestionarea crizei Covid 19. Frica și instinctul de supraviețuire i-au învrăjbit pe oameni ceea ce reprezintă un pericol pentru societate, explică medicul.

„Pandemia de COVID19 ne-a învrăjbit unii împotriva altora, iar vrajba dintre noi a ajuns la nivel de ură. Am ajuns să fugim unii de alții, părinții fug de copii, bunicii fug de nepoți, frații fug unul de altul, prietenii de prietenii, etc. Ne-am depărtat de oamenii dragi nouă, tocmai pentru că vedeam în ei un pericol pentru sănătatea noastră.... Unii credem în agresivitatea COVID19, alții nu. Unii vrem să ne vaccinăm, alții nu. Alții cred în existența unor conspirații la adresa libertăților și integrității noastre corporale”, a scris medicul Sorin Bivolaru pe Facebook.

Concluzia medicului gălățean este că doar un referendum ar putea oferi soluția la criza provocată de pandemie deoarece „dragoste cu forța nu se poate, la fel cum nici sănătate cu forța nu se poate”.

×
Subiecte în articol: Sorin Bivolaru