x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bătaie în plină stradă între Mitică Dragomir și protestatarul Ceaușescu. Înjurături ca la ușa cortului și un ochi vânăt

Bătaie în plină stradă între Mitică Dragomir și protestatarul Ceaușescu. Înjurături ca la ușa cortului și un ochi vânăt

09 Noi 2022   •   09:05
Bătaie în plină stradă între Mitică Dragomir și protestatarul Ceaușescu. Înjurături ca la ușa cortului și un ochi vânăt
Sursa foto: Captura video

Fostul șef al LPF Dumitru Dragomir a fost înjurat de celebrul protestatar Marian Ceaușeșcu și a ripostat, alături de bodyguardul său. Conflictul a degenerat într-o bătaie pe trotuar.

Imediat după acest incident Mitică Dragomir s-a urcat în mașina care îl aștepta în centrul Capitalei. 

În urma scandalului, protestatarul Ceaușescu susține că s-a ales cu un ochi vânăt și a fost nevoit să meargă la camera de gardă de la Spitalul de Oftalmologie. 

Poliția Capitalei s-a sesizat din oficiu după bătaia din stradă dintre cei doi.

"Cu privire la imaginile apărute în spațiul public, în care a avut loc o agresiune între mai multe persoane, Serviciul Informare și Relații Publice din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București este abilitat să comunice următoarele:

Polițiștii Secției 1 s-au sesizat din oficiu, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul", anunță Poliția Capitalei.

„Fraților, eu de felul meu sunt coleric și răspund și eu, nu mă pot abține”

Dumitru Dragomir a  dat o declarație la câteva zeci de minute după derularea evenimentelor tensionate din stradă.

„Când am dat să ies, nu m-au lăsat să merg la mașină. Eu trebuia să mă duc la mașină pentru că se schimba semaforul și nu putea să stea mașina acolo.

Striga acolo: «Comunistule, hoțule, banditule!» Fraților, eu de felul meu sunt coleric și răspund și eu, nu mă pot abține. A început să mă înjure, atunci a venit unul cu un câine pe care l-a pus pe mine și mi-a rupt pantalonii. Erau trei inși”, a declarat Dumitru Dragomir la Realitatea Plus.

Video conflict

×