x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un șofer RATB a câștigat Megaapartamentul ZU

Un șofer RATB a câștigat Megaapartamentul ZU

08 Iul 2013   •   16:57
Un șofer RATB a câștigat Megaapartamentul ZU

Marian Bencea este în acest moment cel mai fericit ascultător al unui post de radio. Bucureșteanul are 37 de ani, este șofer RATB, iar începând de astăzi poartă titlul de mare câștigător al unui apartament complet dotat și utilat, oferit de Radio ZU.

“Eu nu am avut noroc până acum la nimic. Nu îmi vine să cred. Am vorbit cu mama la telefon și mi-a spus plângând că sigur am spart ghinionul”, a declarat câștigătorul. Începând cu 25 martie, fiecare premiu câștigat la Radio ZU le aducea ascultătorilor câte o cheie. Una dintre ele era cea care avea să deschidă ușa Megaapartamentului ZU. Astăzi, 262 de chei (dintr-un total 454) au fost încercate înainte să îi vină rândul lui Marian. Se întrecea în șansă cu alți 395 de finaliști prezenți la eveniment. El a pășit în fața ușii, și-a ales cheia dintr-o urnă, a încercat-o, a văzut că se potrivește, apoi emoțiile l-au copleșit. Viața lui s-a schimbat în acel moment. Primul telefon pe care l-a dat după ce a stat de vorbă cu Buzdugan și Morar a fost către superiorii lui. “Trebuie să-mi iau liber azi. Nu mă simt în tare să conduc. E incredibil ce mi se întâmplă”, le-a mărturisit el prezentatorilor de la ZU.

Astăzi, viața l-a luat prin surprindere pe Marian Bencea. De ceva timp locuiește într-un cămin destinat angajaților RATB, însă de acum înainte se poate numi proprietar. Apartamentul ZU are tot ce și-ar putea dori: de la mobilă la decorațiuni moderne, de la electronice la electrocasnice și o mulțime de versuri pe pereți. Toate îi aparțin.

×