x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un român a fost arestat în Marea Britanie pentru că și-a lăsat însărcinată soția

Un român a fost arestat în Marea Britanie pentru că și-a lăsat însărcinată soția

11 Oct 2017   •   22:30
Un român a fost arestat în Marea Britanie pentru că și-a lăsat însărcinată soția
Sursa foto: josefkubes/Getty Images/iStockphoto

Un bărbat de etnie romă din România, în vârstă de 25 de ani, a fost condamnat la șase ani de închisoare, în Marea Britanie, pentru că a întreținut relații sexuale cu o minoră în vârstă de 12 ani, despre care afirmă că este soția sa, relatează Essex Live.

Tânărul s-a căsătorit cu fata în România, când aceasta avea 11 ani, iar, ulterior, aceștia s-au mutat în Marea Britanie. Fata a rămas însărcinată și s-a întors în România, unde trebuie să nască.

Procurorul, Jamie Sawyer, a afirmat că vârsta legală de căsătorie este, atât în Marea Britanie, cât și în România, de 16 ani. „S-au cunoscut în România și potrivit victimei, nimeni nu s-a plâns de diferența de vârstă dintre cei doi”, a declarat Sawyer. „Ea s-a întors în România și inculpatul spune că vrea să reia relația atunci când va putea”.

Mariajul a ieșit la iveală în aprilie 2017, când cei doi au fost opriți de poliție la o spălătorie de mașini în Epping, pentru un control de rutină. Polițiștii britanici au aflat atunci că cei doi locuiesc împreună. Bărbatul a fost reținut atunci de autorități.

×
Subiecte în articol: relatii sexuale minora romi sarcina