x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un român ar fi dispărut în Israel după atacurile teroriștilor Hamas

Un român ar fi dispărut în Israel după atacurile teroriștilor Hamas

de Redacția Jurnalul    |    12 Oct 2023   •   12:28
Un român ar fi dispărut în Israel după atacurile teroriștilor Hamas
Sursa foto: Hepta

Un român a fost raportat ca dispărut în urma atacurilor efectuate de gruparea Hamas în Israel. Această informație a fost comunicată oficial de către președintele Israelului, Isaac Herzog, în cadrul unei conferințe de presă.

Ministerul Afacerilor Externe verifică informaţia potrivit căreia un român ar fi între persoanele dispărute în Israel, după atacurile teroriștilor Hamas.

„Este o mare tragedie. În acest moment sunt 1300 de persoane ucise și 3300 de persoane rănite.

Vă voi arăta acum o hartă cu toate drapelele și o să numesc câteva țări, printre care Austria, Australia, Azerbaijan, Argentina, Belarus, Brazilia, China, Chile, Canada, Danemarca, Eritreea, Estonia, Franța, Germania, Ungaria, Italia, Irlanda, India, Kazakhstan, Mexic, Portugalia, Polonia, Filipine, Panama, România, Rusia, Africa de Sud, Spania, Sri Lanka, Sudan, Thailanda, Turcia, Uzbekistan, Ucraina, Statele Unite și Regatul Unit, ale căror cetățeni au fost afectați, însă datele trebuie reconfirmate”, a declarat, astăzi, președintele Israelului.

Potrivit datelor prezentate de acesta, un cetățean român este dat dispărut în urma atacurilor.

În acest moment, Ambasada României la Tel Aviv este în contact cu autoritățile israeliene pentru a verifica informația.

”Am văzut informația. Ambasada noastră la Tel Aviv este în contact cu autoritățile israeliene pentru a verifica și clarifica această informație apărută în urmă cu câteva minute.

Până în acest moment nu am primit nicio informație cu privire la cetățeni români dispăruți”, a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Externe, Radu Filip, la Antena 3 CNN.

Un român este dispărut după atacurile teroriștilor în Israel

×
Subiecte în articol: hamas Israel disparut atac