x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un timişorean a fost prins cu TREI SACI de canabis în portbagajul maşinii

Un timişorean a fost prins cu TREI SACI de canabis în portbagajul maşinii

25 Aug 2012   •   13:58
Un timişorean a fost prins cu TREI SACI de canabis în portbagajul maşinii

Un tanar in varsta de 23 de ani din Timisoara a fost prins cu trei saci plini de plante care par a fi canabis, in portbagajul masinii, acesta si ceilalti pasageri ai masinii spunand ca au gasit sacii intr-o parcare, dar si ca au fumat o tigara confectionata din acele plante.

Potrivit unui comunicat transmis, sambata, de Inspectoratul Judetean de Politie Timis, in timpul unei razii de rutina in trafic politistii au oprit o masina condusa de un tanar de 23 de ani, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Cand au controlat portbagajul, politistii au gasit trei saci plini cu plante care par a fi canabis.

"Pe strada Liege din municipiul Timisoara I. T. Ionut, de 23 de ani, a fost depistat conducand un autoturism in portbagajul caruia au fost gasiti trei saci in care se aflau plante susceptibile a fi cannabis. Cu privire la provenienta plantelor, atat soferul, cat si cei doi pasageri din autoturism au declarat ca au gasit sacii intr-o parcare dintr-o localitate timiseana, de unde i-au luat pentru consum propriu, recunoscand, totodata, ca au consumat o tigara confectionata artizanal din substanta provenita din saci. Soferul a fost testat, rezultatul fiind pozitiv la THC(canabis)", mentioneaza sursa citata.

Politistii au intocmit dosare penale in acest caz.

×
Subiecte în articol: saci canabis