x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un TIR cu 40 de tone de ciocolată, parcat pe marginea DN 7, s-a răsturnat după surparea terenului

Un TIR cu 40 de tone de ciocolată, parcat pe marginea DN 7, s-a răsturnat după surparea terenului

de Mediafax    |    17 Apr 2012   •   10:43
Un TIR cu 40 de tone de ciocolată, parcat pe marginea DN 7, s-a răsturnat după surparea terenului

Un TIR incarcat cu peste 40 de tone de ciocolata, care era parcat pe marginea DN 7, la iesirea din Orastie spre Sebes, judetul Hunedoara, s-a rasturnat, dupa ce terasamentul imbibat din cauza ploii s-a surpat sub greutatea autotrenului.

Incidentul s-a produs azi, la pranz, la iesirea din localitatea hunedoreana Orastie spre Sebes.

Potrivit unui reprezentant al Politiei Judetene Hunedoara, agentul sef Marin Morancea, soferul a parcat autotrenul pe marginea DN 7 si a intrat intr-un magazin ca sa cumpere o paine.

"In zona a plouat mult in ultimele zile si terasamentul era imbibat cu apa, a luat-o la vale din cauza greutatii. TIR-ul s-a rasturnat, iar noi am solicitat o macara pentru a-l repune pe roti. Urmeaza ca macaraua sa vina din judetul Alba pentru a ridica TIR-ul care este incarcat cu peste 40 de tone de ciocolata", a declarat agentul sef Marin Morancea.

Autotrenul s-a rasturnat peste un gard care imprejmuia un teren agricol, dar ciocolata nu s-a imprastiat pe jos, intrucat containerul este bine inchis.

"Am preluat containerul de la Curtici si urma sa ajung cu el la Bucuresti. La iesirea din Orastie am oprit pe marginea soselei, langa un magazin, sa-mi cumpar o paine. Cand am iesit din magazin, am vazut cum pleaca terenul. A durat vreo jumatate de ora pana s-a rasturnat de tot in sant si peste gard. Am sunat la 112, dar pana au ajuns echipele de interventie era deja rasturnat. Oricum nu ar fi avut ce sa faca", a spus soferul TIR-ului, Petru Belbe.

Localnicii spun ca, in ultimele trei zile, in zona a plouat mult, in reprize, iar terasamentul drumului s-a imbibat de apa scursa de pe sosea.

×
Subiecte în articol: tir ciocolata rasturnat