x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ungureanu îl face (la) poştă pe Marica

Ungureanu îl face (la) poştă pe Marica

17 Feb 2011   •   12:21

Fostul vameş Marius Ungureanu a comunicat prin poştă, Direcţiei Naţionale Anticorupţie, denunţul său împotriva liderul Alianţei "Sed Lex", Vasile Marica, pe care l-a acuzat de fapte de corupţie într-o conferinţă de presă de marţi. Denunţul lui Ungureanu a fost primit şi înregistrat la DNA, sesizarea fiind trimisă prin poştă cu două zile în urmă.

Purtătorul de cuvânt al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), Livia Săplăcan, a declarat că, până ieri, nu s-a înregistrat vreo sesizare a fostului vameş Marius Ungureanu, care l-a acuzat de fapte de corupţie pe liderul Alianţei "Sed Lex", Vasile Marica.

"De regulă, practica Direcţiei Naţională Anticorupţie este de a nu fi date informaţii cu privire la sesizări, denunţuri, plângeri depuse, întrucât există posibilitatea ca astfel de acte să stea la baza unor eventuale dosare. Însă, având în vedere impactul mediatic generat de declaraţiile publice, DNA precizează că, până la acest moment, nu s-a înregistrat vreo sesizare în legătură cu afirmaţiile făcute", a spus purtătorul de cuvânt al Direcţiei, Livia Săplăcan.

×