x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator UNITER deplânge moartea actriţei Oana Ioachim

UNITER deplânge moartea actriţei Oana Ioachim

13 Sep 2015   •   11:47
 UNITER deplânge moartea actriţei Oana Ioachim

UNITER - UNIUNEA TEATRALĂ DIN ROMÂNIA îşi exprimă profunda tristeţe la dispariţia actriţei Oana Ioachim, "cea care a încântat aproape 20 de ani publicul Teatrului Mic cu roluri asupra cărora şi-a pus amprenta de profesionist şi pe care publicul, cu siguranţă, le va păstra în minte".

Citește și Ștefan Bănică, în doliu! Mesaj de adio pentru colega sa Oana Ioachim, care a murit la 48 de ani

"A avut experienţe frumoase şi cu lumea filmului, a jucat în peste 10 filme, în 2010 a scris scenariul filmului Icre Negre/ Caviar, iar în 2014 scenariul filmului America, venim! Vineri, la 48 de ani, Oana Ioachim se retrăgea din această viaţă şi lăsa în urmă parteneri de teatru şi film care, cu siguranţă, îi vor duce dorul: Cătălina Buzoianu, Dan Micu, Dragoş Galgoţiu, Dinu Manolache, Sanda Manu, Ştefan Bănică Jr., Andi Vasluianu, Alexandru Bindea, Florina Cercel, Mitică Popescu, Coca Bloos. O prezenţă aparte de care ne vom aduce aminte cu drag", se arată într-un comunicat transmis duminică AGERPRES.

Citește și Dramă în teatrul românesc. S-a stins la doar 48 de ani

Cei care vor să îi aducă un ultim omagiu sunt aşteptaţi duminică, la ora 12,30, la Cimitirul Sf. Vineri de pe Calea Griviţei.

Sursa: Agerpres

×
Subiecte în articol: oana ioahim uniter stefan banica