x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator UNPR cere prelungirea cu trei ani a interdicţiei de vânzare a terenurilor agricole către străinii nerezidenţi

UNPR cere prelungirea cu trei ani a interdicţiei de vânzare a terenurilor agricole către străinii nerezidenţi

01 Iun 2013   •   17:41
UNPR cere prelungirea cu trei ani a interdicţiei de vânzare a terenurilor agricole către străinii nerezidenţi

UNPR va solicita o analiză riguroasă a Tratatului de Aderare a României la Uniunea Europeană pentru a identifica o modalitate de prelungire, cu cel puţin trei ani, a interdicţiei vânzării terenurilor agricole pentru cetăţenii străini nerezidenţi în România. Această decizie a fost luată, sâmbătă, în cadrul reuniunii zonale a Uniunii Naţionale pentru Progresul României, pe regiunea 1 nord-est.

De asemenea, UNPR solicită şi sprijină un pact politic pe agricultură între toţi jucătorii politici actuali, fapt menţionat recent şi de comisarul Dacian Cioloş.

"UNPR, ca o parte a Alianţei de Centru-Stânga din USL, pe care o formează cu PSD, susţine măsurile de dezvoltare a agriculturii şi reafirmă susţinerea, în cadrul USL, a ministrului agriculturii Daniel Constantin', a precizat, într-un comunicat de presă remis AGERPRES, preşedintele UNPR, vicepremierul Gabriel Oprea.

Mai multe informatii

×