x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator UPDATE Transfăgărășanul va fi deschis până pe 4 noiembrie

UPDATE Transfăgărășanul va fi deschis până pe 4 noiembrie

30 Oct 2019   •   12:09
UPDATE Transfăgărășanul va fi deschis până pe 4 noiembrie

Transfăgărăşanul rămâne deschis circulaţiei până luni, a anunţat Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Braşov. Acesta se va închide începând cu 4 noiembrie.

"Începând de luni, 4 noiembrie, circulaţia rutieră va fi închisă pe DN 7C (Transfăgărăşan) de la km 104+000 (Piscu Negru) până la km 130+800 (Cabana Bâlea Cascadă). Decizia închiderii acestui sector de drum a fost luată în conformitate cu Regulamentul de funcţionare a drumului naţional DN 7C (Transfăgărăşan) numărul AND 524/2015, dar şi din cauza instabilităţii atmosferice la altitudine ce poate produce fenomene meteorologice extreme în orice moment. Precizăm că sectorul de drum închis circulaţiei va fi semnalizat corespunzător", se arată în comunicatul DRDP Braşov.

Șoferii sunt rugaţi să respecte semnalizarea de pe drumul naţional DN 7C - Transfăgărăşan, pe următoarele sectoare: km 0 + 000, localitatea Bascov, judeţul Argeş şi km 104 + 000, Piscu Negru; km 130 + 800, Cabana Bâlea Cascadă şi intersecţia cu DN 1 km 151 + 955, judeţul Sibiu.

"Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 şi pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situaţia Drumurilor Naţionale, dar şi pagina de Facebook https://www.facebook.com/cnadnr/ si de Twitter, @CNADNR", se mai arată în comunicatul de presă.

Angajaţii şi turiştii care vor să ajungă de luni în zona turistică Bâlea Lac o pot face doar cu telecabina şi numai când condiţiile meteo sunt bune. 

AGERPRES

×
Subiecte în articol: transfagarasan