x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Vadim: Dacă Adrian Păunescu ar fi avut un copil din flori, eu aş fi ştiut VIDEO

Vadim: Dacă Adrian Păunescu ar fi avut un copil din flori, eu aş fi ştiut VIDEO

25 Noi 2012   •   13:52
Vadim: Dacă Adrian Păunescu ar fi avut un copil din flori, eu aş fi ştiut VIDEO

Europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor a declarat, sâmbătă, la România TV, că nu crede că Andreea Bârlea este cu adevărat fiica poetului Adrian Păunescu, subliniind însă că numai un test ADN poate face lumină în acest caz.

Corneliu Vadim Tudor şi Adrian Păunescu au fost buni prieteni, chiar dacă nimeni nu uită şi momentele mai tensionate dintre ei. Europarlamentarul a vorbit, sâmbătă seară, la România TV, despre faptul că, după moartea lui Păunescu a apărut ipoteza ca poetul să fi avut şi o fiică nelegitimă, pe lângă cei Ioana şi Andrei, din mariajul cu Constanţa Buzea, şi Ana-Maria, rezultată din căsnicia cu Carmen Păunescu. Europarlamentarul a subliniat că, până la efectuarea unui test ADN care să lămurească lucrurile, el nu crede că Andreea Bârlea ar fi fiica lui Adrian Păunescu, convins că dacă ar fi fost aşa, el, în calitate de prieten, ar fi aflat despre aceasta.

"Dacă el avea copilul ăsta din flori, eu, Eugen Barbu, Nichita Stănescu am fi aflat. L-am fi şicanat, l-am fi tachinat dacă ar fi fost aşa, dar nu s-a născut ideea asta", a punctat Vadim Tudor.

Vezi ce altă declaraţie SOCANTA a făcut Corneliu Vadim Tudor legat de mama Andreei Bârlea

×
Subiecte în articol: Adrian Păunescu Andreea Barlea