x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Valentin Boldea, fratele deputatului Mihail Boldea: Cazul este o întreagă tevatură. Nu am timp să urmăresc ştirile

Valentin Boldea, fratele deputatului Mihail Boldea: Cazul este o întreagă tevatură. Nu am timp să urmăresc ştirile

22 Mar 2012   •   08:14
Valentin Boldea, fratele deputatului Mihail Boldea: Cazul este o întreagă tevatură. Nu am timp să urmăresc ştirile

Intr-o interventie telefonica la B1 TV, Valentin Boldea, fratele mai mare al deputatului Mihail Boldea si seful Directiei de Sanatate Publica Galati a precizat ca nu cunoaste nimic despre acuzatiile ce i se aduc politicianului si ca plecarea acestuia din tara tine de viata sa privata.

'Nu am timp sa urmaresc sa urmaresc stirile care se vehiculeaza. Exista o intreaga tevatura la acest moment', a spus Valentin Boldea.

'As vrea sa se faca o disjunctie intre persoana publica Valentin Boldea, care conduce DSP si familia Boldea, care reprezinta viata mea privata', a precizat fratele deputatului. Valentin Boldea a mai spus ca ca problema plecarii din tara a fratelui sau tine de viata privata a familiei si nu vrea sa dea declaratii in acest sens.

In ce priveste vinovatia fratelui sau, Boldea a precizat ca doar autoritatile statului pot raspunde in acest sens.

Pe de alta parte, George Stefan Boldea, fratele cel mic al deputatului, a fost ridicat de procurorii DIICOT Galati si dus la audieri. Si Gheorghe Boldea, tatal lui Mihail Boldea, care a participat, in aceasta dimineata, la perchezitiile desfasurate intr-una dintre casele din Galati ale deputatului, a fost audiat de catre procurorii DIICOT.

De asemenea, ancheta in cazul deputatului acuzat de inselaciune cu terenuri din Galati continua in absenta acestuia, dupa cum a precizat, joi, seful DIICOT, si se va pune sechestru pe conturile, imobilele si bunurile pe care inculpatul le detine.

×