x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Vaslui: Descinderi ale procurorilor la ambulatoriul de specialitate al Spitalului Judeţean de Urgenţă

Vaslui: Descinderi ale procurorilor la ambulatoriul de specialitate al Spitalului Judeţean de Urgenţă

de Agerpres    |    13 Mai 2014   •   21:47
Vaslui: Descinderi ale procurorilor la ambulatoriul de specialitate al Spitalului Judeţean de Urgenţă

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, împreună cu reprezentanţi ai Direcţiei Generale Anticorupţie, au ridicat registrele medicale de la ambulatoriul de specialitate al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui din perioada noiembrie 2011-februarie 2012.

Anchetatorii desfăşoară cercetări sub aspectul săvârşirii unor fapte de corupţie, a precizat procurorul Alice Ruja, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui.

Acţiunea a fost confirmată, marţi, de conducerea SJU Vaslui.

"Vinerea trecută, ni s-au solicitat de către procurori registrele medicale din perioada noiembrie 2011- februarie 2012. Nu ni s-a precizat motivul pentru care sunt solicitate aceste acte. Noi am pus la dispoziţia anchetatorilor toate documentele cerute", a declarat Ana Rinder, managerul SAJ Vaslui.

Casa Naţională de Asigurări de Sănătate şi Ministerul Sănătăţii au demarat verificări în 77 de unităţi sanitare la nivel naţional. 

×
Subiecte în articol: vaslui