x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Vatman din Timişoara, la spital după ce a fost luat la bătaie de un şofer care a lovit tramvaiul

Vatman din Timişoara, la spital după ce a fost luat la bătaie de un şofer care a lovit tramvaiul

18 Ian 2009   •   00:00

Un vatman din Timişoara a ajuns, sâmbătă seară, la spital pentru a primi îngrijiri medicale, după ce a fost luat la bătaie de un şofer care conducea pe o stradă unde accesul era interzis, iar maşina sa a lovit tramvaiul.



Purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş, Marinela Apostolache, a declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX, că şoferul a circulat pe o stradă cu acces interzis şi a lovit tramvaiul care circula regulamentar, după care şoferul a avut o altercaţie cu vatmanul.

"Aseară (sâmbătă seara - n.r.), la ora 23.30, în Piaţa Traian din Timişoara, un conducător auto se deplasa pe o stradă cu accesul interzis şi pe fondul neacordării de prioritate s-a ciocnit cu un tramvai care circula regulamentar. În urma tamponării, se pare că ar fi avut loc o altercaţie, în urma căreia conducătorul auto l-a lovit pe vatman. În urma altercaţiei, vatmanul a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale", a spus Marinela Apostolache.

Potrivit sursei citate, şoferului i s-a întocmit dosar penal pentru încălcarea regulilor de circulaţie şi, în funcţie de plângerile vatmanului, i se poate întocmi dosar penal şi pentru lovire.

"Şoferului i s-a întocmit doar penal la regimul circulaţiei şi urmează ca, în funcţie de vatman, care poate să depună plângere împotriva şoferului, să se întocmească şi acte pentru lovire, dacă se demonstrează acest lucru în urma cercetărilor", a adăugat Marinela Apostolache.
Mediafax

×
Subiecte în articol: romania