x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Vatman, împușcat în trafic de un șofer pe șoseaua Giurgiului din Capitală. A fost reținut atacatorul

Vatman, împușcat în trafic de un șofer pe șoseaua Giurgiului din Capitală. A fost reținut atacatorul

17 Sep 2020   •   11:21
Vatman, împușcat în trafic de un șofer pe șoseaua Giurgiului din Capitală. A fost reținut atacatorul
Sursa foto: Captura Antena 3

UPDATE Tânărul în vârstă de 19 ani care a tras cu un pistol cu bile într-un vatman din București a fost reținut pentru 24 de ore. Acesta s-a prezentat de bună voie la poliție și a fost audiat mai multe ore.

Din declarațiile făcute de autor la poliție, conflictul a izbucnit după ce vatmanul a închis ușile și a refuzat să îi permită unei femei în vârstă accesul în mijlocul de transport. Bărbatul s-a enervat, s-a certat cu vatmanul șI a coborat din BMW-ul pe care îl conducea, trăgâd în vatman cu un pistol cu bile.

 

Stire initiala Un bărbat dintr-un bolid de lux de culoare roșie a tras cu un pistol cu bile către un vatman care se afla la stația Bacovia de pe șoseaua Giurgiului din București, potrivit Antena 3. Incidentul a avut loc la ora 10.00. 

„Avem o pistă destul de bună pentru identificarea șoferului care a tras”, a declarat Ciprian Romanescu, purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei.

Din fericire, vatmanul a fost rănit ușor. La fața locului a fost chemată și o ambulanță, dar vatmanul a refuzat îngrijirile medicale. 

 

„Astăzi, la ora 10:00, Poliţia Capitalei a fost sesizată cu privire la faptul că în sectorul 4 ar fi fost rănit un vatman de către un bărbat, după ce acesta din urmă a folosit un pistol cu bile. La faţa locului au sosit poliţiştii precum şi un echipaj medical pentru îngrijiri. Vatmanul şi-a continuat traseul, după ce a fost consultat de echipajul medical. La acest moment poliţiştii desfăşoară activităţi de identificare şi depistare a bărbatului care ar fi folosit pistolul cu bile”, anunţă oficialii Poliţiei Capitalei.

Atacatorul este acum căutat de poliţişti, după ce a fugit de la faţa locului.

 

×