x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Vela, MESAJ SPECIAL de ziua Poliției de Frontieră: Voi sunteți cei care protejați o țară

Vela, MESAJ SPECIAL de ziua Poliției de Frontieră: Voi sunteți cei care protejați o țară

23 Iul 2020   •   13:12
Vela, MESAJ SPECIAL de ziua Poliției de Frontieră: Voi sunteți cei care protejați o țară

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a participat, joi, la ceremonia prilejuită de sărbătorirea a 156 de ani de la înființarea Poliției de Frontieră, afirmând că aceștia sunt polițiștii „care protejați o țară”. Vela a premiat doi polițiști.

Marcel Vela, în prezența conducerii Inspectoratului General al Poliției de Frontieră, a participat la ceremonia prilejuită de sărbătorirea a 156 de ani de existență a Poliției de Frontieră.

Ministrul a subliniat importanța strategică a acestei instituții.

„Sunteți o instituție de elită atât de necesară poporului român, voi sunteți cei care protejați o țară (...). Mai ales în ultimele luni, polițiștii de frontieră au desfășurat o activitate intensă care a făcut cinste atât ministerului, cât și României prin modul în care au gestionat situațiile create la frontiere în contextul pandemiei”, a spus Vela.

Vela le-a mulțumit polițiștilor de frontieră pentru modul cum gestionează traficul în punctele de trecere a frontierei, cât și pentru lupta cu contrabandiștii și migrația ilegală.

De asemenea, ministrul Marcel Vela a acordat distincţia „Poliţistul de frontieră al anului 2020” comisarului şef de poliţie Mihail-Cosmin Boldiș din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Oradea și agentului de poliţie Iulian-Eusebiu Macarie, din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu, Sectorul Poliţiei de Frontieră Calafat.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Marcel Vela