x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Versiunea lui Şerban Huidu asupra accidentului. Prima declaraţie la Poliţie. EXCLUSIV

Versiunea lui Şerban Huidu asupra accidentului. Prima declaraţie la Poliţie. EXCLUSIV

de Dan Cărbunaru    |    17 Oct 2011   •   08:38
Versiunea lui Şerban Huidu asupra accidentului. Prima declaraţie la Poliţie. EXCLUSIV

Surse din IGP au declarat, in exclusivitate pentru Jurnalul National, ca ofiterii care investigheaza cazul au obtinbut o prima declaratie de la Serban Huidu.

Acesta ar fi declarat ca masina pe care o conducea ar fi derapat cu partea din spate in momentul in care a intrat in curba, iar atunci cand a incercat sa o redreseze a patruns pe contrasens si astfel s-a produs impactul. O alta informatie importanta este ca Jeep-ul nu avea cauciucuri de iarna.


Lucian Dinita: "Masina lui Huidu a derapat si a ajuns pe contrasens'

Seful Directiei Politiei Rutiere, Lucian Dinita, a declarat ieri intr-o conferinta de presa, ca in cazul accidentului provocat de Serban Huidu si soldat cu trei morti se profileaza varianta potrivit careia masina lui Huidu a derapat si a ajuns pe contrasens. "Evenimentul de ieri este un accident pe care Politia il trateaza cu maxima seriozitate', a spus Dinita, aratand ca in cazul accidentului realizatorului TV Serban Huidu "se profileaza prima varianta, legata de derapaj si intrarea pe contransens, producandu-se coliziunea oarecum frontala pentru ca un autoturism este avariat pe partea dreapta, iar unul pe partea stanga", a declarat seful Politiei Rutiere. Dinita a spus ca aceasta este prima varianta luata in calcul de anchetatori, cea de-a doua fiind depasirea neregulamentara. Alte ipoteze luate in calcul sunt "taierea unei curbe" si starea tehnica a masinii.

Huidu, amendat in august pentru depasirea vitezei cu aproape 50 km/h in zona Timisul de Sus

Serban Huidu a fost sanctionat in luna august cu sase puncte de amenda pentru depasirea vitezei legale cu aproape 50 de kilometri in aceeasi zona in care a produs, duminica, accidentul soldat cu trei morti, a declarat luni seful Politiei Rutiere, Lucian Dinita.

Comisarul sef de politie Lucian Dinita a precizat ca, in luna august, Serban Huidu a fost depistat conducand masina cu o viteza de aproximativ 99 de kilometri la ora in zona in care a avut loc accidentul de duminica.

Potrivit lui Dinita, Serban Huidu a fost sanctionat in luna august cu sase puncte de penalizare pentru depasirea vitezei legale.

Directorul Directiei de Politie Rutiera a mai spus ca Serban Huidu a primit de-a lungul timpului 14 sanctiuni de la politistii rutieri, in 2005 si in 2009 fiindu-i suspendat permisul de conducere. Lucian Dinita, a precizat ca Serban Huidu a avut permisul suspendat in 2009 pentru depasire neregulamentara si in 2005 pentru ca nu a respectat culoarea rosie a semaforului. (Mediafax)

×