x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Veşti excelente! Programul RABLA ar putea fi extins și pentru scutere și motociclete

Veşti excelente! Programul RABLA ar putea fi extins și pentru scutere și motociclete

08 Mai 2019   •   13:13
Veşti excelente! Programul RABLA ar putea fi extins și pentru scutere și motociclete

Deputatul PSD de Arad Adrian Todor consideră că programul Rabla pentru autoturisme ar trebui extins şi pentru scutere şi motociclete noi, afirmând că sprijină o iniţiativă în acest sens a unui ONG, care strânge semnături pentru modificarea programului actual.

 "Cred că ar fi oportun ca şi deţinătorii de motociclete sau scutere să fie sprijiniţi prin acest program al Guvernului României, dându-li-se posibilitatea să-şi achiziţioneze şi ei o motocicletă sau un scuter nou. Sunt convins că foarte mulţi români şi-ar dori un astfel de program. De altfel, a şi fost demarată o strângere de semnături în acest sens, de către un ONG, iniţiativă care a adunat mulţi susţinători şi pe care am decis să o sprijin. Sper ca acest demers să fie încununat cu succes, iar de anul viitor, dacă nu chiar din acest an, să reuşim să introducem şi motocicletele în programul Rabla", a afirmat, miercuri, deputatul PSD de Arad Adrian Todor.

 Parlamentarul precizează că programul Rabla a ajuns în acest an la a 15-a ediţie, fiind alocaţi 322 de milioane de lei pentru românii care doresc să-şi achiziţioneze o maşină nouă.
 "În 2019, se preconizează că aproximativ 35 de mii de români vor avea posibilitatea să-şi înlocuiască maşinile mai vechi de opt ani cu altele noi, mai puţin poluante", a mai afirmat Adrian Todor. Agerpres

×
Subiecte în articol: programul rabla scutere motociclete