x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Vezi primele imagini cu taximetristul ucis în Capitală!

Vezi primele imagini cu taximetristul ucis în Capitală!

23 Feb 2011   •   12:39
Vezi primele imagini cu taximetristul ucis în Capitală!


VIDEO - Vinerea trecută, un taximetrist a fost omorât în bătaie pentru un loc de parcare. Totul s-a petrecut în cartierul Titan unde un tânăr de 22 de ani a încercat să parcheze pe un loc deja ocupat. Supărat că nu a reuşit, tânărul l-a bătut pe taximetrist până când l-a lăsat fără suflare.

Martorii spun că totul a început cu un schimb de replici dure. Tânărul, în vârstă de 22 ani, s-a enervat peste măsură când şi-a văzut locul de parcare ocupat. Discuţia aprinsă s-a transformat imediat într-o bătaie pe viaţă şi moarte.

"L-a omorât în bătaie, în bătaie l-a omorât. Cu un obiect contondent i-a dat. I-a dat cu bocancii. Noi nu avem voie să ţinem nimic, nici măcar un spray paralizant în maşină", a declarat un taximetrist.

Taximetristul, în vârstă de 59 de ani, a căzut la pământ, moment în care tânărul de 22 de ani l-a lovit cu picioarele în cap, până când acesta a murit.

Agresorul a fost reţinut de poliţişti ai Secţiei 13 la scurt timp după incident, el fiind cercetat pentru omor calificat. Tânărul va fi prezentat Tribunalului Bucureşti, cu propunere de arestare preventivă.

Cazul a fost preluat de Parchetul Tribunalului Bucureşti - Secţia de Urmărire Penală şi de Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei. Tânărul riscă o pedeapsă de la 15 la 25 de ani de închisoare.

 

×